LEO MILL B Serisi
Yüksek Hızlı Köprü Tipi İşleme Merkezi
Tasarım ve mühendisliğin ideal birleşimi

Kullanıcı dostu minimalist tasarım konseptiyle LEO Mill B Serisi köprü tipi işleme merkezleri, seri imalat ve kalıp endüstrilerinin taleplerini karşılamak amacıyla geliştirilmiş yeni nesil makinelerdir.

LEO mill B serisi makineler, seri ve çevik işleme ihtiyacını karşılamak üzere yüksek hassasiyette silindir tip lineer kılavuz yollarıyla 3 eksenli olarak donatıldı. 15,000 ve 24,000 devir/dak yüksek hızlı iş milleri ve 30 m/dak maksimum ilerleme hızıyla otomotiv ve kalıpçılık sektörlerinin taleplerine üst düzeyde cevap vermekte.

Geniş kapı açıklığı iş parçası yükleme ve indirmede kolaylık sağlarken, döner kontrol paneli rahat çalışma imkanı sunar. Yüksek hassasiyette taşlanmış iş tablası ideal ölçülerde işleme mesafesi ve yükleme ağırlığı sağlar. Tutarlı hassasiyet ve makine güvenilirliğini garanti eder.

LEO mill B serisi makineler farklı işleme görevlerini yerine getirmek üzere direkt-sürücü tipi yerleşik iş miline sahiptir.

LEO MILL DCM 3220 Çift Kolon İşleme Merkezi

Büyük ölçekli işlemede doğru, esnek ve sağlam çözüm

LEO MILL DCM 3220 CNC köprü tipi işleme merkezi, Tayvan’ın takım tezgâhları endüstrisindeki köklü deneyimiyle kullanıcı dostu konsepti temel alınarak üretildi. Büyük ölçekli parçalar, kalıp, kalıp tabanı ve havacılık bileşenlerinin işlenmesi için idealdir. LEO MILL DCM 3220 size yüksek doğruluk, üstün sağlamlık ve en iyi esnek uygulama tasarımı imkânı verir.

Kullanıcı dostu tasarım

  • Büyük döner tip operasyon paneli
  • Çift kapı tasarımı İş parçası yüklemesi için kolay
  • Otomatik talaş uzaklaştırma sistemi
  • Uzatılmış ince ve kompakt mesnetli tasarım, çalışma girişimini en aza indirir ve daha geniş uygulama yelpazesi sağlar.